Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

my- space- baby...

Λυπηθείτε με... δεν μπορώ να καταλάβω γιατι στο myspace βάζουν τις φωτογραφίες των μωρών τους καθε νεοσύλλεκτοι ενθουσιασμένοι γονείς... και πες ok, βάλε μία ρε χριστιανέ μου , όχι και ολόκληρο άλμπουμ με σχεδόν την ίδια αλλά απο διαφορετικές γωνίες! Τι παπαρατσο-χαζομπαμπαδελίκι είναι αυτό; Έχεις σκεφτεί όταν μεγαλώσει το καμάρι σου, αν γούσταρε να το βγάζεις φόρα-παρτίδα σε χιλιάδες κόσμο με τις μύξες και τις φρουτόκρεμες να στάζουν απο το κατά τάλλα γλυκύτατο προσωπάκι του; Μήπως θεωρείς οτι το δικό σου παιδί είναι το πιο άξιο απο τα υπόλοιπα και μου το μοστράρεις σε 147 φωτογραφίες για να το αποδείξεις;Ή μήπως νομίζεις ότι κατάφερες και ολοκλήρωσες την αποστολή σου σαν άνθρωπος σε αυτόν τον απάνθρωπο και εγωκεντρικό κόσμο; συγχαρητήρια αν είναι αυτό αλλά...i have news for you Daddy... τώρα αρχίζουν τα παλούκια για σένα daddy... οπότε αυτό που προτείνω είναι να αρχίσεις να βάζεις δικές σου φωτογραφίες στο myspace αμφας , προφιλ και οτι διάολο θες , τις γλυκές στιγμές που ξεσκατίζεις το μούλικο, που το τρέχεις στα νοσοκομεία (ζωή να χει...), που πετάγεσαι τα άγρια χαράματα απο το κλάμα του, που κλαίει, κλαίει, κλαίει,ΚΛΑΙΕΙ ...και συ ξύνεις το κεφάλι σου απορημένος κοιτάζοντας το με την τσίμπλα στο μάτι και εκείνη ακριβώς τη στιγμή θυμάσαι τον Κώστα, τον Γιάννη και τον Γιώργο, τους φίλους σου δηλαδή, που έχετε χαθεί και τέτοια ώρα κάπου μάλλον βρίσκονται μαζί και τα πίνουνε με γκομενάκια. But thats life... και αυτό είναι το your space, οπότε...
πάω πάσο.
Α δες και αυτό ...

4 σχόλια:

  1. Χαχαχχαχα!

    Γαμάτο! Μαζί σου! Τα χειρότερα είναι τα σχόλια φίλων "Τι όμορφο" (ενώ είναι άσχημο!) "Τι ωραία μάτια" (όλα τα μωρά μεγάλα μάτια έχουν!) "Σου μοιάζει" (καμία σχέση ο διάδοχος).

    Άμα γίνεις πάντως κουκουβάγιος θα το βλέπεις και εσύ το κουκουβαγάκι σου special και τότε να σε δω τι θα λες! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νταξει... έχουν πλάκα οι καραφλούληδες και γενικά τους γουστάρω, απλώς μη μου πεις να τους πάρω αγκαλιά, φρικάρω πολύ άσχημα ειδικά όταν επιμένουν οι γονείς (μου έχει συμβεί και μπροστά σε πολύ κόσμο και αφού αρνήθηκα ευγενικά μετά με κοιτάζανε όλοι λες και ήμουν ο Ηρώδης!)

    όσο για το δεύτερο...

    πτου κακά !!! πιπέρι στο στόμα θα σου βάλω queenaki!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλάαα......
    Μην σε δω μετά από χρόνια να ανοίγεις 2ο blog "Heckler junior" με ιστορίες ταίσματος και άλλα τραγικά!... :P

    Καραφλούληδες τα μωρά;! Αγαπητέ μου, είναι απλά μωρά. Δεν σκότωσαν ποτέ κανέναν. Αλήθεια...

    Υ.Γ. Και ΠΩΣ είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι ήδη κουκουβάγιος;
    (Τρελαίνομαι να την κάνω αυτή την ερώτηση στους άντρες φίλους μου! Μουαχαχαχαχα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα ζήσω ελεύθερο πουλί …… κι από κανάρα σε κανάρα θα πετάω! Μπα που να φας τη γλώσσα σου :)

    καραφλούληδες τα λεω χαιδευτικά τα άτιμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή