Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Misery is a butterfly

Τι κάνει ο άνθρωπος για να περάσει την ώρα του...
Έχω βάλει ένα gin με tonic κουρασμένος μετά τη δουλειά. Έχω χυθεί στον καναπέ και πυροβολώ την τηλεόραση με το τηλε-όπλο μου ελπίζοντας τα ραδιοκύματα να μετατρέπονται σε δεσμίδες χρωματιστού laser και να καίνε τους εγκεφάλους του συφερτού που κράζουν και ωρύονται στις ειδήσεις των 9.00 ακριβώς όπως οι εξωγήινοι το έκαναν με ένα zzzzzap! στο mars attacks.

Μια απο τις πολλές τρελές εφευρέσεις που μου έρχονται στο μυαλό τέτοιες στιγμές είναι να φτιάξω μια ζώνη... όχι ότι και ότι ζώνη, αλλά μία που να έχει θήκες για το χειριστήριο τής τηλεόρασης, του dvd, του cd και μια εξτρά για το καλοκαίρι, για το χειριστήριο του κλιματιστικού. ¨Ετσι θα κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι... ο απόλυτος...ο αξεπέραστος...μοναχικός ga-gaou-boy της άγριας Δύσης¨.
Όλες αυτές τις ασυναρτησίες σκεφτόμουν μέχρι που απόφασισα να πάω τουαλέτα και τότε την είδα στον τοίχο να λιάζεται με το φως του πορτατίφ. Βρε βρε σκέφτηκα, μια πεταλουδίτσα. Αρπάζω την φωτογραφική μου και εστιάζω πάνω της, έλα ντε όμως που αρχίζει και πετάει γύρω γύρω με άξονα εμένα και την κυνηγάω με την κάμερα στο χέρι λες και είναι μετενσάρκωση της Λαίδης Ντι! Η σκηνή είναι τόσο γελοία που αρχίζω και ανησυχώ για την ποιότητα του gin που πίνω! Και όμως εγώ εκεί, να αποθανατήσω μια πεταλούδα που πετάει γύρω απο τον εαυτό μου σαν να μου λέει ¨πιασε με αν μπορείς¨! Και αυτό λέμε γίνεται για ένα τέταρτο τουλάχιστον! Ώσπου... απο το πουθενά, εγώ ζαλισμένος απο τους κύκλους που έχω κάνει(αρχίζω και παραιτούμαι...), σαν αφηνιασμένη γιαπωνέζα καμικάζι επιτίθεται και έρχεται κατευθείαν και στρογγυλοκάθεται στο λαιμό μου.
Χαμογελάω αμήχανα... σηκώνω την κάμερα αργά...
εστιάζω προς εμάς...
και...

snap!

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

IT`S BLITZ! YEAH YEAH YEAHS


Το έχω "λειώσει" το νέο διαμαντάκι των
YEAH YEAH YEAHS...

Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

my- space- baby...

Λυπηθείτε με... δεν μπορώ να καταλάβω γιατι στο myspace βάζουν τις φωτογραφίες των μωρών τους καθε νεοσύλλεκτοι ενθουσιασμένοι γονείς... και πες ok, βάλε μία ρε χριστιανέ μου , όχι και ολόκληρο άλμπουμ με σχεδόν την ίδια αλλά απο διαφορετικές γωνίες! Τι παπαρατσο-χαζομπαμπαδελίκι είναι αυτό; Έχεις σκεφτεί όταν μεγαλώσει το καμάρι σου, αν γούσταρε να το βγάζεις φόρα-παρτίδα σε χιλιάδες κόσμο με τις μύξες και τις φρουτόκρεμες να στάζουν απο το κατά τάλλα γλυκύτατο προσωπάκι του; Μήπως θεωρείς οτι το δικό σου παιδί είναι το πιο άξιο απο τα υπόλοιπα και μου το μοστράρεις σε 147 φωτογραφίες για να το αποδείξεις;Ή μήπως νομίζεις ότι κατάφερες και ολοκλήρωσες την αποστολή σου σαν άνθρωπος σε αυτόν τον απάνθρωπο και εγωκεντρικό κόσμο; συγχαρητήρια αν είναι αυτό αλλά...i have news for you Daddy... τώρα αρχίζουν τα παλούκια για σένα daddy... οπότε αυτό που προτείνω είναι να αρχίσεις να βάζεις δικές σου φωτογραφίες στο myspace αμφας , προφιλ και οτι διάολο θες , τις γλυκές στιγμές που ξεσκατίζεις το μούλικο, που το τρέχεις στα νοσοκομεία (ζωή να χει...), που πετάγεσαι τα άγρια χαράματα απο το κλάμα του, που κλαίει, κλαίει, κλαίει,ΚΛΑΙΕΙ ...και συ ξύνεις το κεφάλι σου απορημένος κοιτάζοντας το με την τσίμπλα στο μάτι και εκείνη ακριβώς τη στιγμή θυμάσαι τον Κώστα, τον Γιάννη και τον Γιώργο, τους φίλους σου δηλαδή, που έχετε χαθεί και τέτοια ώρα κάπου μάλλον βρίσκονται μαζί και τα πίνουνε με γκομενάκια. But thats life... και αυτό είναι το your space, οπότε...
πάω πάσο.
Α δες και αυτό ...

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Τι έχεις πάθει μωρε ;

-Ελα τι έγινε; καλά; τρεις φόρες σε χω παρει, που είσαι;

- έλα ρε...καλά... εμ... sorry για πριν, δεν άκουγα το τηλέφωνο...

- Θα βγούμε;

- εεεεμ... για που λες....;

- Λέω για ___ θα είναι και τα παιδιά εκεί.

-Δεν έχω λεφτά, άστο καλύτερα μωρέ...

-Έλα έχω γω, θα σε κεράσω εγώ!

- Αστο , δεν γουστάρω να βγαίνω άφραγκος...νοιώθω άβολα

- Ελα τώρα ρε παιδί μου, αφού σου είπα θα σε κεράσω, ξεκόλλα!

- Που να ξυρίζομαι τώρα... είμαι και με τις φόρμες...

-Ελα μωρέ μαλάκα τελειωμένε... βγες έτσι, σου πάει το αξύριστο...

- Αστο μωρέ, είμαι και λίγο κουρασμένος...

- Μου ταλλάζεις τώρα, πριν είπες οτι δεν έχεις λεφτά...

- Ε με έχει κουράσει που δεν έχω λεφτά χαχαχα...

- ....

- Τέλοσπάντων, ίσως αύριο...

- Μήπως έχεις κάτι μαζί μου;

- Οχι ρε... τι να έχω; πας καλά;

-Ξέεερω γω...; τώρα τελευταία κάθεσαι πολύ στο σπίτι...λοιπόν άσε τις βλακείες, σε μισή ώρα θα είμαι απο κάτω, θα σου στείλω αναπάντητη να κατέβεις.

- Ε μη το κουράζουμε τώρα... αφου σου είπα, δεν έχω κέφι... και ΔΕΝ κάθομαι πολύ στο σπίτι!

- Πάλι μου ταλλάζεις, κάντο μου σαν χάρη ρεεεε... έχω φρικάρει όλη την εβδομάδα, θέλω να βγώ να τα σπάσω, να χορέψω, να...

- Αφού εσύ δεν χορεύεις...

-...

- Κοίτα, αν είναι την άλλη εβδομάδα, που θα πληρωθώ, θα πάρω και το δώρο...

- Με δουλέυεις;

- Τι εννοείς ;

- Πριν λίγο μου είπες οτι είσαι κουρασμένος, μετά μου είπες οτι δεν έχεις κέφι και ότι θα βγούμε αύριο!!!

- Ίσως είπα...

-ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΜΩΡΕ!

- Sorry
αλλά μου φαίνεται οτι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ...

- Ε άντε και #$%$%%$%$%%, παλιο@%%$%, μου τα πρηξες γαμω το @#&&&$* σου!!!

κλικ.